شما بعنوان یک کاربر مهمان وارد انجمن شده اید، برای دسترسیهای بیشتر لطفا عضو انجمن شوید.

صفحه اول
اعضا (249 نفر) جستجو راهنما
سلام غریبه!  |  ورود  |  ثبت نام
نرم افزاری جهت ارتباط با پورت سریال
electronet
Monday, Feb 08, 2010 16:57 | پیگیری آدرس
0

Administrator

پستها: 46
عضو شده در: 11 December 2009
منطقه: تهران
بعضی مواقع HyperTerminal برای تست کردن پورت سریال جواب کار رو نمیده . و نصب کردن CodVision و BASCOM برای ما مقدور نیست این برنامه ای که لینک دانلود اونو براتون گذاشتم احتیاجی به نصب نداره و علاوه بر اون یه سری امکانات دیگه هم در اختیار ما قرار میده . حجم اون کمتر از 400 کیلو بایت هستش . در کل ارزش دانلود کردن رو داره    

دانلود

بالا  

electronet
Wednesday, Feb 24, 2010 15:23 | پیگیری آدرس
0

Administrator

سلام
داشتم تو فایلهام میگشتم که این یکی برنامه رو پیدا کردم ، گفتم اینجا بزارمش تا بقیه هم ازش استفاده کنن . این نسبت به اون یکی قبلیه یکم قدیمی تره ولی بیشتر کارای اونو انجام میده .

شما اجازه دانلود پیوستهای این انجمن را ندارید. لطفا وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید.
آخرین ویرایش بوسیله: admin - Wednesday, Feb 24, 2010 15:58.
بالا  

Ayhan
Sunday, Mar 14, 2010 03:53 | پیگیری آدرس

پستها: 1
عضو شده در: 14 March 2010

electronet Trackback URL

سلام
داشتم تو فایلهام میگشتم که این یکی برنامه رو پیدا کردم ، گفتم اینجا بزارمش تا بقیه هم ازش استفاده کنن . این نسبت به اون یکی قبلیه یکم قدیمی تره ولی بیشتر کارای اونو انجام میده .

سلام دوستان -من دارم یه میکرو ( بکه به صورت فرکانس متر برنامه نویسی شده) رو به کامپوتر بفرستم حالا مثلا از پورت سریال اما تو ارسالش مشکل دارم-نمیدونم باید کریستال خارجی استفاده کنم!!! تازه کریتالش جند باشه-برنامه رو نوشتم و فرکانش شمرده شده رو داخل یه اینتراپت PRINT میکنه-حالا اگه MAX232 و ارتباطم سالم باشه اون ور چیکار کنم-
تازه من داخل پروتئوس هم شبیه سازی کردو اما نمیدونم چیکار کنم. من میخام چیزی که داخل میکرو تو محیط پروتئوس ریختم اون رو به صورت مجازی به پورت سریال یا هر چیز دیگه بفرستم-یعنی از محیط پروتئوس به هایپر یا هر چیز دیگه.آیا امکان پذیره-تازه کار با محیط اونا(هایپر یا ...) رو هم بلد نیستم-لطفا کمکم کنید

آخرین ویرایش بوسیله: admin - Sunday, Mar 14, 2010 07:06.
علت: تکرار شدن جملات
بالا  

electronet
Sunday, Mar 14, 2010 07:56 | پیگیری آدرس
0

Administrator

سلام
اگه بخوای تو پروتئوس شبیه سازی کنی احتیاجی به نرم افزار خاصی برای این کار نداری . خود نرم افزار پروتئوس محیط ترمینال برای این کار داره .

واگه بخوای به صورت عملی این کارو انجام بدی . فایلاتو برام بزار تا راهنمایی کنم .

کریستال هم معمولا برای کارهایی دقیق مثل این کار شما لازمه   

بالا  

بعد

1 مهمان و 0 عضو در حال بازدید از این مبحث می باشد:

ساخته شده بوسیله NovaBoard v1.1.3
تمامی مستندات و محتویات تحت © توسعه دهندگان نرم افزاری ایران