دیروز Karmic Koala AMD64 نصب کردم ولی نرم افزار Mobile Media Converter بسته ۶۴ بیتی deb نداشت. به همین خاطر بسته tar.gz اونو یه جایی باز کردم تا خود Karmic با این کتابخونه ia32 اجراش کنه. نقطه ورود این بسته یه اسکریپت شل هست به نام MobileMediaConverter به صورت زیر:
از توی ترمینال همه چی خوب بود و برنامه به خوبی اجرا شد. ولی وقتی یه ورودی به منوی Applications > Sound & Video اضافه کردم:
Raw Code Snippet
Type: Application Name: Mobile Media Converter Command: /home/myusername/apps/MobileMediaConverter/MobileMediaConverter Comment: Mobile Media Converter
و اون گزینه رو اجرا کردم... ... خوب، هیچ اتفاقی نیفتاد. هیچی اجرا نشد. خلاصه بعد از کلی سر و کله زدن با لانچرهای گنوم فهمیدم که اونا مسیر دایرکتوری کاری رو برای اسکریپتها تنظیم نمی کنن. برای همین توی خط آخر اسکریپت بالا، فایل اجرایی mmc اصلا پیدا نمی شه و چون دیگه ترمینال هم باز نیست، من نمی تونم پیغام خطا رو ببینم. پس اسکریپت رو به صورت زیر تغییر دادم:
همونطور که می دونین پارامتر صفرم ($0) که به هر برنامه ای پاس می شه، مسیر فایل اجرایی یا اسکریپت اون برنامه به اضافه اسم اون برنامه س. مثلا برای این مورد خاص: