پستها: 48
عضو شده در: 11 December 2009
منطقه: تهران
یه چند وقتی هست که میخاستم از کدویژن به Winavr سوئیچ کنم . win avr واقعا نسبت به کد ویژن سنگین تره . یه مقدار خیلی کمی پیش رفتم همونو PDF کردم اینجا گذاشتمش ( همراه با 5 مثال كاربردي و فايل شبيه سازي پروتئوس ). انشااله که بتونم ادامش بدم .
در این یادداشت می پردازیم به آموزش اولین سوالاتی که برای هر فرد قبل از شروع به کار به وجود می آید. با چه نرم افزاری کار کنم ، چگونه نرم افزار را نصب کنم ، چطور با نرم افزار کار کنم ،چطور یک پروژه جدید تعریف کنم ، چگونه Makefile بسازم ، چطور نرم افزار نوشته شده را روی IC بریزم ، چطور از شبیه ساز استفاده کنم و به همراه آموزش ابتدایی از زبان C ، وچند پروزه ابتدایی و عملی با LED به همراه فایلهای شبیه سازی شده .
آخرین ویرایش بوسیله: electronet
- Thursday, May 20, 2010 16:37.
کارت خیلی درسته به دلایلی می خوام با winavr کار بکنم . همون led رو هم که برنامشو نوشتی ، با پروتئوس بستم وکار هم کرد ! شرایط اولیه کار با نرم افزار winavr رو یاد گرفتم برامه نویسی c++ هم بلدم الان 2 تا مشکل دارم ! از کجا می تونم اطلاعاتی در مورد این هدر ها بدست بیارم ! این دستوراتی که واسه ddr و کلا پورت ها نوشتی ، یه اطلاعاتی در مورد اینا از کجا می تونم گیر بیارم ؟
ممنون از لطفت. من هم خیلی از این نرم افزار خوشم اومده ، تا قبل از این که شروع کنم فکر میکردم چیز ساده ای باشه ولی الان هرچی که بیشتر جلو میرم میبینم که چقدر مبتدی هستم . چون قبلا با کد ویزن کار میکردم فقط کدهای آماده رو میدیدم و فکر میکردم همه چیز این قدر سادست . خوب برای سوالی که کرده بودی میتونی به آدر زیر تو دستگاه خودت بری : C:\WinAVR-20090313\doc\avr-libc اونجا یه PDF به اسم : avr-libc-user-manual.pdf هستش که جواب تمام سوالاتتو میده.
خدا رو شكر امروز تونستم قسمت دوم رو هم تموم كنم . توي اين قسمت طريقه اتصال LCD كاركتري رو به ميكرو گفتم ( همراه با 13 مثال كاربردي و فايل شبيه سازي پروتئوس )
آخرین ویرایش بوسیله: electronet
- Monday, May 17, 2010 11:11.